РФ обстрілює з артилерії Харківщину, б'є по інфраструктурі Чернігівщини та Сумщини

Росія продовжує обстрілювати населені пункти Харківської області, Чернігівської та Сумської.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

"На Харківському напрямку ворог обстріляв із артилерії райони населених пунктів Мосьпанове, Руські Тишки, Дементіївка, Золочів, Стара Гнилиця, Рідне, Ртищівка, Пушкарне, Велика Бабка, Петрівка, Слатине та Леб’яже", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

На Сіверському напрямку з метою демонстрації присутності ворог обстрілює позиції підрозділи ЗСУ та цивільну інфраструктуру у районах населених пунктах Кам’янська Слобода і Миколаївка Чернігівської області та Волфине і Павлівка Сумської області. Вів повітряну розвідку БпЛА тактичного рівня.

"На Волинському та Поліському напрямках ситуація суттєвих змін не зазнала. Терміни перевірки бойової готовності збройних сил Республіки Білорусь продовжено до 31 липня поточного року", - додали у відомстві.

Раніше заступник голови Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький заявив, що білоруські війська, які перебувають біля кордону з Україною, наразі не несуть загрози вторгнення

Тим часом білоруські активісти повідомляють, що Міноборони Білорусі продовжило військові навчання щонайменше до 31 липня.

Вас також можуть зацікавити новини: