РФ може змінити цілі ракетних ударів / фото wikimedia.org

Росія буде змінювати тактику ракетних ударів, й це вже стає помітно. Про це заявив директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі 1+1.

За його словами, на жаль, компонент терору РФ проти мирного населення України нікуди не зникне. Розраховувати на те, що Росія припинить обстрілювати цивільні об'єкти, марно до того часу, поки не буде знищено пускові установки окупантів, їхній ракетний потенціал.

Що стосується лінії фронту, окупанти намагаються там вирахувати військові об'єкти та завдати ударів по них. У росіян це не завжди виходить, часто вони атакують житлові будинки. Крім того, об'єкти критичної інфраструктури, ймовірно, рідше потраплятимуть під удари, як і прогнозувала військова розвідка.

Мусієнко наголосив, що тепер під прицілом Росії будуть логістичні об'єкти. 

Розвідка про нові цілі ударів РФ

Російське командування переглянуло список пріоритетних цілей для своїх ударів дронами та ракетних обстрілів України. Як заявили в українській розвідці, об'єкти енергетики залишаються в списку, але вони вже не головна ціль. 

Так, в ГУР нагадали, що окупанти влучили в бази паливно-мастильних матеріалів в Новомосковську, Житомирі й ще були влучання в Яворівському районі. Тож основні цілі - система логістики наших військ і концентрація нашої техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: