РФ знайшла нове джерело для поповнення військ, на війну тягнуть шахтарів з України / ua.depositphotos.com

Росія знайшла нове джерело поповнення своєї живої сили, яка значно скоротилася в боях за Авдіївку (Донецька область). На війну стали мобілізувати шахтарів у Луганській області.

Повістки вже роздають працівниками підприємств у Ровеньках, Красному Лучі та Краснодоні, заявив 26 жовтня партизанський рух "АТЕШ". 

"РФ окупувала більшу частину Луганської області, знищила більшість шахт й тепер взялася мобілізувати шахтарів", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

За даними партизанів, шахтарів забирають на війну силою. Ні про які пропагандистські заохочення вже немає мови. Водночас "АТЕШ" заявив, що відповідними діями Росія шкодить сама собі, адже куди більше українців прагнуть потрапити до партизанського підпілля. 

"РФ поплатиться за трагедію, яку організувала в Україні", - говорить "АТЕШ".

Через Маріуполь рушили нові колони техніки РФ

Сьогодні партизанський рух у тимчасово окупованому Маріуполі зафіксував нову передислокацію техніки і живої сили, які окупанти, ймовірно, перекидають у бік двох напрямків. Одна частина резервів йшла на північ Донецької області, а інша - в напрямку Запорізької області, до Бердянська. Про це повідомив вранці 26 жовтня радник мера Маріуполя.

Вас також можуть зацікавити новини: