Кількість загиблих на Одещині через удар РФ зросла до 5 осіб / фото Сили оборони півдня України

На Одещині зросла кількість загиблих, які стали жертвами удару балістичною ракетою, яку запустили російські військові ввечері 10 квітня.

Як повідомили у прес-службі Одеської обласної прокуратури, ракета вбила п’ять осіб. Сьогодні в лікарні помер чоловік.

"На жаль, сьогодні у лікарні помер чоловік, який отримав важкі поранення. Таким чином кількість загиблих збільшилася до п’яти людей", - розповіли у прокуратурі.

У відомстві УНІАН уточнили, що померлий отримав дуже тяжкі поранення. Наразі у лікарні перебувають ще кілька людей, за чиї життя борються медики. Серед них - чоловік, який через  обстріл окупантів залишився без ніг.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер в ефірі телемарафону розповів, що вчора по Одещині було випущено російською армією 9 балістичних ракет. На місці події загинуло відразу чотири людини, в тому числі – 10-річна дівчинка. За даними посадовця, у неї був день народження 1 квітня. Наразі її молодша сестричка та  батьки перебувають у лікарні.

Росія вдарила по Одещині та влучила в АЗС

10 квітня російські військові завдали кілька ракетних ударів по Одеському регіону. Зокрема, ввечері було завдано удару, через який загинуло четверо людей, серед них - 10-річна дівчинка. Ще 14 людей отримали поранення, в тому числі - 4-річна дитина, у якої осколкове поранення тощо. Один з потерпілих залишився без обох ніг. За даними Сил оборони, ворог атакував транспортну інфраструктуру, сталося влучання в АЗС, що підсилило вибухову небезпеку. В момент атаки люди, що попали під удар, пішки прямували наприкінці робочого дня додому. Вони стали  жертвами підступного подвійного удару РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: