Росіяни били по Харківщині дронами й авіабомбами: одна людина загинула, є поранені

Пошкоджено житлові будинки, адмінбудівлі, ангари та господарські споруди.

Російські терористичні війська завдали чергових ударів по Харківщині, внаслідок яких одна людина загинула, а ще двоє - зазнали поранень.

Яе повідомили в поліції Харківщини, у Куп'янську черех обстріли пошкоджені будівлі м'ясокомбінату. Там загинув 45-річний охоронець. Також пошкоджень зазнав багатоквартирний будинок та приватне домоволодіння - поранення дістав 67-річний чоловік.

Крім того, ударними дронами росіяни обстріляли село Гур’їв Козачок Богодухівського району, внаслідок атаки пошкоджена адмінбудівля. Також ворог обстріляв село з мінометів, через що пошкоджені ангари та господарські споруди фермерського господарства.

Водночас, у селі Чернещина Ізюмського району внаслідок удару керованими авіабомбами було пошкоджено будівлі та трактор агропідприємства, а у Дружелюбівці Ізюмського району - поранено 55-річного чоловіка. 

Правоохоронці за фактами порушення законів та звичаїв війни відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

© t.me/police_kh_region
© t.me/police_kh_region
© t.me/police_kh_region
© t.me/police_kh_region

Російські обстріли Харківщини

Як відомо, росіяни обстрілюють Харківщину щоденно. Під численні атаки потрапляють наближені до прифронтової лінії населені пункти, по яким РФ може гатити з артилерії, мінометів та з використанням бойової авіації.

Зокрема, 27 серпня внаслідок ворожого обстрілу села Одноробівка Золочівської громади загинула жінка, яка перебувала на території домоволодіння.

Вас також можуть зацікавити новини: