Росіяни накрили вогнем прикордоння Сумщини: є жертви, серед постраждалих дитина

Протягом доби ворог здійснив 16 обстрілів.

Російські окупаційні війська протягом доби, 19 чеврня, 16 разів обстріляли прикордоння Сумської області. Там зафіксували 101 вибух. 

Як повідомляє Сумська обласна військова адміністрація в Telegram, обстрілів зазнали Миропільська, Хотінська, Краснопільська, Білопільська, Юнаківська, Шалигинська, Новослобідська громади. Зокрема, по Хотінській громаді ворог здійснив мінометний обстріл, там зафіксували 8 вибухів.

"Краснопільська громада: ворог бив з мінометів (10 вибухів) та артилерії (43 вибухи). Внаслідок одного з артобстрілів (18 вибухів) було пряме влучання у житловий будинок, тілесні ушкодження отримали 1 цивільна особа та дитина 2010 р.н. та пошкоджено житловий будинок. Миропільська громада: здійснено артилерійський обстріл (5 вибухів). Також зафіксовано скидання зі БпЛА квадрокоптерного типу 1 гранати "Ф-1" (1 вибух). Крім того, росіяни били з міномету (6 вибухів). Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок та гаражне приміщення", – йдеться у повідомленні.

Окупанти обстріляли з мінометів і Юнаківську громаду, зафіксовано 9 вибухів. В резульаті російської атаки відбулося влучання по житловому будинку. Загинула одна людина, ще одна цивільна особа поранена. Також зафіксовано артобстріл.

"Новослобідська громада: 7 мін скинули росіяни на територію громади. Білопільська громада: був мінометний обстріл (2 вибухи). Шалигинська громада: зафіксовано обстріл із гранатомету АГС (3 вибухи). Середино-Будська громада: був мінометний обстріл (4 вибухи)", – додали в ОВА.

Обстріли України: останні новини

Вночі 19 червня російські загарбники вдарили по Херсону. Про наслідки жахливого обстрілу розповіли в ОВА: ворог вдарив по одній з місцевих АЗС, а також влучив у станцію автобусів. Від обстрілів також постраждали склади, виставочні зали та господарські споруди.

Вночі росіяни атакували і Одещину. Ворог здійснив пуски крилатих ракет "Калібр" з акваторії Чорного моря. Усі чотири ракети вдалося знищити силам ППО.

Вас також можуть зацікавити новини: