Російські окупанти пиячать і калічать один одного / фото REUTERS

Російські військові нервують через наступ Збройних сил України, пиячать та стріляють один в одного.

Про це йдеться у перехопленій Головним управлінням розвідки України розмові одного з російських військових з матір’ю.

"Ну, я кажу, обстановка напружена, х*р зрозумієш, що відбувається. Ось, з розвідниками спілкувався, так кажуть, стягнули сюди майже все, що в них є… Навіть гелікоптери літають, у нас підвищена повітряна небезпека тут… Я вже стільки поранень перебачив, знаєш скільки?.."

На це мати: "Кошмар якийсь! Ось не воюєте, бл*, і сидите під цими обстрілами".

Військовий продовжує: "Я кажу, х*р зрозумієш, чого від хохлів-то чекати - вже підсохло більш-менш дороги, стягнули сюди - х*р зрозумієш, вертольоти... Такі колони проходять! Я не знаю, чому їх пропускають, їх помічають, чому не обстрілюють?"

На запитання матері, коли він у місто поїде відповідає, що "нех*р там робити", бо "тільки бухають та стріляють один в одного" там.

Мати запитала: "Хто, мирні жителі?"

"Хто, бл*.. Наші! Хто там живе у місті. Горілка ящиками йде, бл*, за одну ніч! Сокирами один одного б'ють і стріляють. З 1-ї роти мужик застрелитися хотів, стрільнув собі з автомата в підборіддя, так у нього куля просто через ніс вийшла, а сам вижив! Дебіл! Один, он, промедол собі вколов, то сокирою вдарив людину по руці", - розказав окупант.

Війна в Україні - новини

Як повідомляв УНІАН, минулої доби українські військові ліквідували 630 російських окупантів. Загальні втрати ворога з початку широкомасштабної війни складають уже близько 220 тисяч 450 осіб.

Також відомо, що командири російських окупаційних військ, які перебувають на Луганщині, отримали наказ у разі відступу залишати за собою "випалену" землю.

Вас також можуть зацікавити новини: