Армія РФ скалічила обличчя однорічного хлопчика у Чорнобаївці / фото facebook.com_GeneralStaff.ua

Російські окупанти продовжують вести війну на "знищення" української нації: сьогодні вони в черговий раз організували артобстріл по Чорнобаївці (Херсонська область) та скалічили однолітню дитину. Раніше ЗСУ влаштували справжнє "пекло" для росіян саме на цій ділянці фронту

Як повідомила Херсонська ОВА в Telegram, важкі поранення отримав маленький хлопчик. Ворожі снаряди пошкодили обличчя дитини. 

"Зараз карета "швидкої" везе малюка до лікарні, аби медики могли врятувати його життя. Хлопчик у стані середньої тяжкості, уламками скла йому поранило вуха та обличчя, - йдеться в повідомленні. 

На черговий воєнний злочин з боку росіян вже відреагував глава Офісу президента Андрій Єрмак. Він уточнив, що поранення також отримала мати дитини.

"Ворог - це звичайні терористи і тварини", - констатував він. 

Сьогоднішня атака росіян по Херсонщині

Нагадаємо, що за минулу добу окупанти 86 разів обстріляли мирні населені пункти Херсонщини. Ворог бив по мирному регіону України з РСЗВ, мінометів, артилерії, танків, БПЛА та авіації. 

Як зазначили в ОВА, станом на ранок 28 лютого саме по місту Херсон росіяни вдарили 9 разів. Минулої доби від рук окупантів загинули 5 українців, ще 7 отримали поранення різного ступеня тяжкості.  

Також зранку Генштаб повідомив, що ворожа армія продовжує зміцнювати свою оборону на Херсонському напрямку. На окремих ділянках фронту армія РФ намагається вести наступальні дії.

Вас також можуть зацікавити новини: