Росіяни повісили українця / фото ua.depositphotos.com

У Сватівському районі Луганської області російські окупанти повісили чоловіка за чітку проукраїнську позицію.

Як повідомив на своїй сторінці Facebook голова Луганської обласної Військової адміністрації Артем Лисогор, російські нелюди постійно тиснули на українця, тягали на допити і хотіли зламати.

За словами чиновника, сватівчанин не змінював власних поглядів та чекав на звільнення. Стратили його у рідній Нижній Дуванці.

Відео дня

"Під час деокупації територій будуть проводити ретельні стабілізаційні заходи. Запевню, що кожного ката і колаборанта покарання знайде! А якщо не загинуть на полі бою або від куль власних загонів і встигнуть втекти - щодня будуть прокидатися у страху" - зазначив чиновник.

Росіяни стратили українського полоненого - подробиці

11 квітня у соціальних мережах почало поширюватися відео, на якому було відображено, як російські загарбники стратили українського військового, обезголовивши його.

Вчинення чергового військового злочину росіяни самі зняли на камеру.

Українці почали активно поширювати інформацію про це у Twitter, щоб весь світ побачив, які звірства чинить російська армія в Україні. У підсумку стало відомо про ще одне відео, на якому російські загарбники поглумилися над загиблими захисниками України, відрізавши їм голови і руки.