Через російських загарбників у Херсонській області загинули ще чотири особи / фото t.me/ermaka2022

Російські окупанти обстріляли Херсонську область, відомо вже про чотирьох загиблих.

Як повідомив у своєму Telegram-каналі очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, російська армія вбила літнього жителя Берислава. "Близько 11:30 окупанти з безпілотника атакували велосипедиста, який рухався вулицею. На жаль, 70-річний чоловік отримав поранення, несумісні з життям", - написав він.

Крім того, згодом керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що росіяни обстріляли Чорнобаївку. "Попередньо відомо, що обстріл вівся касетними боєприпасами. Наразі відомо про 3 загиблих і 4 поранених людей", - заявив він.

Відео дня

Пізніше міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що унаслідок потужного артилерійського обстрілу Чорнобаївки пʼятеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Він також підтвердив інформацію про трьох загиблих.

"Більш як 60 житлових будинків та господарських споруд пошкоджено. Травмованим надається медична допомога. Поліція документує наслідки чергового воєнного злочину окупантів", - зазначив урядовець.

Важливі новини України про війну - сьогодні це треба знати

Варто зазначити, що російські окупанти вже багато разів били з різного озброєння по Херсонській області й, зокрема, по обласному центру - місту Херсон.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Києві лікарі дістали уламок російської міни з серця чотирирічної дівчинки, яка потрапила під обстріл у Херсоні. Операцію провели в Інституті серця. Уламок видалили за допомогою неодимового магніту. Після операції дівчинка перебуває у стабільному стані.

Вас також можуть зацікавити новини: