Більшість російських військових хочуть звільнитися: відмовляються від контрактів

Спостерігається тенденція щодо звільнення значної частини особового складу, які проходили службу по короткострокових контрактах.

Більшість російських військових відмовляються подовжувати довготермінові контракти, дія яких закінчилась.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб Збройних сил України щодо оперативної інформації станом на 06.00 сьогодні щодо російського вторгнення.

"За наявною інформацією, у військових частинах збройних сил Російської Федерації спостерігається тенденція щодо звільнення значної частини особового складу, які проходили службу по короткострокових контрактах. Також, більшість військовослужбовців відмовляється подовжувати довготермінові контракти, дія яких закінчилась",- сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, за даними української розвідки, у військових частинах РФ, які дислокуються поблизу державного кордону з Україною, напередодні відправки до зони бойових дій окупанти виводять техніку з ладу, аби уникнути відправки на війну.

Російське командування кидає військовослужбовців несловянських національностей  у найризикованіші атаки, через це серед них росте невдоволення.

Вас також можуть зацікавити новини: