Росія скоро здатна перекинути на південну частину України свіжі резерви, вважає експерт / фото ua.depositphotos.com

РФ через кілька місяців може перекинути на південь України нові резерви.

Ворог зосередив основні сили на сході, а також змушений перекидати своїх посіпак з Херсонського напрямку на Запорізький, оскільки триває контрнаступ ЗСУ, про це колишній очільник Служби зовнішньої розвідки України - генерал нашої армії Микола Маломуж розповів в ефірі "FreeДом".

"Зараз додатково йде мобілізація, триває підготовка. Через два-три місяці вони ще кинуть нові резерви. Але поки що маневрують. Вимушені маневрувати, тому на ширині 450 км неможливо постійно забезпечувати нові та нові сили", - заявив експерт.

Відео дня

Варто зазначити, що РФ з самого початку вторгнення в Україну проводить мобілізацію, просто спершу мобілізаційні заходи були таємними.

Повномасштабна війна з Росією в Україні - зараз це варто знати

Російські загарбники вже тривалий час марно намагаються просунутися вперед на Донбасі. Тим часом українські воїни продовжують контрнаступальні операції на Бердянському та Мелітопольському напрямках й, зокрема, закріплюються на досягнутих рубежах.

У серпні військово-політичний оглядач Олександр Коваленко заявив, що на південній частині нашої держави оборона російських загарбників "тріщить по швах".

Вас також можуть зацікавити новини: