Експерт назвав найслабші місця супротивника / фото Emerging Europe

Контрнаступ ВСУ 2023 триває, у російських окупантів на півдні нашої країни оборона "рветься".

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів в ефірі "FreeДом", що головними вразливими місцями противника є клин між населеними пунктами Роботине і Грозове і напрямок Старомлинівки. За його словами, для супротивника справжнім ударом стало визволення Старомайорського Донецької області.

"У них оборона на півдні рветься, вона вже тріщить по швах. І тут питання лише в тому, в якому саме місці цей шов лопне. Основні вразливі місця - тут навіть не є це секретною інформацією, це очевидно - це клин між Роботиним і Грозовим, а також це напрямок Старомлинівки...", - заявив експерт.

Новини України про контрнаступ - сьогодні це варто знати

Президент Володимир Зеленський на початку червня підтвердив початок українських контрнаступальних дій. Наші воїни вже звільнили від росіян багато нашої землі на сході та півдні держави.

Вранці 14 серпня Генштаб ЗСУ повідомив, що захисники нашої країни продовжують контрнаступати на Бердянському та Мелітопольському напрямках. За даними Генштабу, зокрема, воїни закріплюються на тих рубежах, яких досягли.

Олександр Коваленко говорив, що на ряді напрямків бійці змогли подолати смугу забезпечення росіян, яка є найбільш щільно замінованою ділянкою ворожої першої лінії оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: