КАБ для ворога на фронті стали "рятувальним колом", вважає Олександр Коваленко / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та "Вікіпедії"

Для РФ в Україні на багатьох проблемних ділянках фронту керовані авіабомби стали "рятувальним кругом", і окупанти на максимум виводять їх застосування.

Поки українські війська цю проблему не вирішать, "говорити про якісь масштабні і стрімкі прориви не доводиться", поділився думкою військово-політичний оглядач Олександр Коваленко у своєму Telegram-каналі в суботу, 11 листопада. "РОВ (російські окупаційні війська, - Ред.) виводять на максимум застосування КАБ, які для них стали рятувальним колом на багатьох проблемних ділянках фронту...", - зазначив він.

Експерт додав, що протягом минулої доби ворожа авіація у зоні бойових дій використала 70 керованих бомб.

Відео дня

"Всього за 10 днів листопада вже було застосовано понад 550 КАБ росіянами, і цілком можливо, що листопад стане рекордним за цим показником. Принаймні, 6 листопада був встановлений абсолютний добовий рекорд застосування КАБ - 103", - поділився Коваленко.

Триває війна в Україні проти Росії - сьогодні це варто знати

Варто зазначити, що російські загарбники часто застосовують КАБ в Херсонській області, через атаки супротивника є багато жертв, постраждалих і руйнувань.

Вранці 11 листопада Генштаб Збройних сил України повідомив, що на Херсонському напрямку наші захисники ведуть контрбатарейну боротьбу і б'ють по тилах противника. Також у Генштабі поділилися, що Сили оборони української держави продовжують наступати на Мелітопольському напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: