У ніч на 13 вересня у Севастополі атакували завод / фото соцмережі

Атака на Севастопольський морський завод імені Орджонікідзе і російські кораблі у доці - це ще один сигнал західним партнерам України на користь надання ЗСУ далекобійної зброї.

"Коли ми просимо відносно далекобійну зброю, так ми показуємо, що ми не будемо використовувати її проти цивільного населення або цивільних об'єктів. Це додатковий аргумент", - заявив військовий оглядач Олексій Гетьман.

Він упевнений, що надалі подібних атак буде ще більше:

"Наші БПЛА можуть допливати і долітати на відстань понад 1 тисячі кілометрів. Тому будь-який об'єкт, особливо на тимчасово окупованих територіях під нашим вогневим контролем... "Бавовна" буде продовжувати квітнути".

Як додав Гетьман, ця атака на Севастополь у будь-якому випадку вплине на можливість росіян швидко готуватися до ударів ракетами "Калібр" з моря, а також допоможе просуванню ЗСУ на півдні.

Атака на Севастополь 13 вересня - що повідомлялося

Нагадаємо, як писав УНІАН, у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони підтвердили ураження двох російських кораблів в результаті нічної атаки на Севастопольський морський завод імені Орджонікідзе.

Швидше за все, пошкодження отримали великий десантний корабель"Мінськ" і дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону".

Вас також можуть зацікавити новини: