Яка ситуація в Одесі сьогодні? / фото ua.depositphotos.com

Останнім часом Росія помітно активізувалася і завдає ракетних ударів по Одесі. В результаті атак є жертви, зруйновані житлові будинки.

УНІАН у режимі онлайн розповідає, що відбувається в Одесі та області сьогодні, 15 травня:

21:50 Одеська 28 бригада поділилася відео роботи артилерії, під час якої згоріла російська самохідна артилерійська установка "Хоста" та детонував боєкомплект.

Відео дня

21:10 Головні новини дня Поромне судноплавство відкинуте на десятиліття назад: як блокування портів Одещини вплинуло на світові компанії "Ми намагаємось допомогти кожному": на Одещині дружини українських військових займаються волонтерством Інклюзія для яхтсменів: в Одесі шукають яхти, на яких зможуть займатися спортом люди з інвалідністю. На вулицях Одеси з'явився бандеромобіль з патріотичними котами Каратистка Анжеліка Терлюга перемогла чемпіонку світу і завоювала "золото" на етапі Прем'єр-ліги у Рабаті.

20:53 У Чорноморському яхт-клубі в Одесі презентували проєкт параолімпійського вітрильного спорту. Для того, аби реалізувати ідею, шукають спеціальні яхти, на яких зможуть тренуватися та змагатися люди з інвалідністю. Також під час презентації відбувся спільний виступ оркестру ВМС та гурту "Хвиля".

19:27 Одеська каратистка Анжеліка Терлюга перемогла чемпіонку світу і завоювала "золото" на етапі Прем'єр-ліги у Рабаті. Спортсменка єдиною з українок відправилася у Рабат для виступу на етапі Прем'єр-ліги. І представляла Україну у статусі лідерки світового рейтингу у вазі до 55 кг та переможниці попереднього етапу у Португалії.

19:06 Вечірнє звернення Марченка.

18:50 "Ми намагаємось допомогти кожному" З 26 лютого у Болграді на Одещині розпочали волонтерську діяльність жінки українських військових. Вони закупають необхідне для воїнів, допомагать дружинам військовополонених та переселенцям.

17:59 Друзі, над Миколаївською та Одеською областями сьогодні особливо часто можна помітити авіацію, без паніки – це наші.

17:50 Через серйозні пошкодження, завдані внаслідок ракетного удару орків, один із магазинів припинив торговельну діяльність. Його керівництво вирішило віддати запаси продуктів людям. З дозволу місцевих адміністрацій співробітники магазину протягом двох днів самостійно завантажували машини різними товарами та роздавали малозабезпеченим та потребуючим передмістя Одеси.

17:40 16 травня в Одесі всі охочі зможуть пройти безкоштовний і конфіденційний швидкий тест на ВІЛ Зробити це можна з 13:00 до 15:00 у Гуманітарному волонтерському центрі за адресою вулиця Рішельєвська, 18 (школа №117) Також можна отримати консультацію від соціального працівника благодійної організації "100 відсотків життя Одеса" та медичного працівника Центру профілактики та боротьби з ВІЛ інфекцією/ СНІДом

16:31 У Чорноморському яхт-клубі Одеси відбувся спільний концерт Оркестру ВМС ЗСУ та гурту "Хвиля". Зокрема, вони виконали пісню "Пливе кача", яку присвятили захисникам Азовсталі, а також пісню "Стефанія", з якою вчора Україна перемогла на Євробаченні.

15:55 Орки вирішили шукати "озброєння" на території одеської кіностудії та на Французькому бульварі загалом. Ці виродки вже не приховують, куди збираються бити, щоб потім звинуватити у цьому ЗСУ.

15:15 На вулицях Одеси з'явився бандеромобіль з патріотичними котами.

13:08 Вчора ввечері поїзд Одеса-Ковель біля села Вигода розклав до 20-річного хлопця, який йшов у навушниках.

11:44 У Новій Одесі сьогодні з 11:00 до 13:00 проходитимуть учбові стрільби - Новоодеська міська рада.

11:00 Ймовірність ворожих ракетних ударів по Одесі залишається дуже високою - ОВА.

10:34 Одеса. Ніщо не зупинить пляжний сезон, час якого настав.

10:03 З'явився, як стверджується, останній запис розмови диспетчера крейсера "Москва". Диспетчер повідомляє про два попадання, крени на бік, відсутність зв'язку з містком та необхідність порятунку екіпажу. Офіційного підтвердження справжності запису поки що немає.

06:11 Пізно увечері 14 травня в Одесі місцеві мешканці чули вибухи. Імовірно, працювала українська ППО.

Раніше мер Одеси Геннадій Труханов повідомив, що в центрі міста в результаті ракетного обстрілу постраждав Воронцовський палац – пам'ятник архітектури національного значення.

Вас також можуть зацікавити новини: