Окупанти записали черговий "Плач Ярославни" до Путіна через втрати під Водяним (відео)

Російській солдати загону "Шторм" кажуть, що ЗСУ залишили від них під Водяним лише "залишки".

Російській окупанти записали чергове відеозвернення до російського диктатора Володимира Путіна та пожалілися на значні втрати в особовому складі та "загрозу вбивства своїми ж". 

Про це заявили солдати із загону "Шторм", яких кинуло на передову під Водяне Донецької області власне "злочинне" командування. У ролику російські мобілізовані солдати благають Путіна про допомогу.

"У ході штурмів було виявлено, що досить важко було вести наступ на цій ділянці, оскільки у противника були абсолютно пристріляні всі точки. У результаті, наше керівництво прийняло рішення гнати нас на міномети, кулемети, танки. Ми сиділи під відкритим вогнем мінометів", - скаржаться окупанти. 

Вони зазначають, що від початку штатна кількість загону складала 161 особу, тепер, від нього залишилися лише "залишки".

"Зазнали величезних втрат 34 особи - трьохсоті (поранені), 22 особи - двісті ("вантаж двісті" - вбиті). Командир роти наш загинув", - констатували вони Путіну.

Серед окупантів немає згоди, вони постійно ниють про свої біди Путіну

Нагадаємо, що російські окупанти регулярно скаржаться своєму політичному лідеру Володимиру Путіну на дії своїх командирів у надії, що він хоч якось відреагує на їхні "страждання". 

Нещодавно вони звернулися до Путіна через дії бойовиків "ДНР", заявивши, що вони виконують функцію загороджувальних загонів й зовсім не турбується про життя звичайних російських солдатів. 

Очевидно, що згоди у лавах російської армії - немає. Сьогодні ЗСУ показали цікаве відео, в якому російські загони втікають після прильоту по своєму бойовому товаришу на полі бою

Вас також можуть зацікавити новини: