Путін вимагає від військового керівництва РФ захоплення двох міст України: оглядач назвав дедлайн

У ватажка Росії багато знаменних дат, до яких його посіпакам потрібно виконати якісь завдання щодо захоплення шматка нашої землі, стверджує експерт.

Російський диктатор Володимир Путін постійно вимагає від військового керівництва Росії захопити якісь території України. Зараз ватажок росіян хоче, щоб до президентських виборів в РФ окупанти захопили два міста України.

За неофіційними відомостями, зараз "до виборів перед російським військовим керівництвом ставлять завдання захопити Куп'янськ і Авдіївку", розповів військовий оглядач Денис Попович в ефірі каналу "FreeДом". "Дуже багато різних дедлайнів ставиться, у Путіна багато пам'ятних і знаменних дат, до яких потрібно виконати якісь завдання щодо захоплення шматка української території. Раніше, в основному, про Донецьку область йшлося", - заявив співрозмовник.

Варто зазначити, що загарбники восени поточного року почали активно намагатися захопити Авдіївку і зазнавали дуже серйозних втрат. Звернемо увагу, що росіяни захоплювали Куп'янськ у 2022 році, проте українські воїни їх звідти вибили. 

У центрі уваги Путін - пряма лінія 2023 виявилася "зашкварною"

Володимир Путін розповідав казки про нібито хорошу ситуацію в Росії, а люди ставили йому дуже незручні питання.

Зокрема, у диктатора запитували: "До яких пір буде підтасовуватися відсоток інфляції?"; "Чому в Дагестані лоток яєць коштує 550 рублів?"; "..як можна переїхати в Росію, про яку розповідають на "Первом канале"?". В ефір прямої лінії Путіна раніше не допускали дуже жорсткі питання.

Довідка УНІАН. Вибори президента в Росії заплановані на 17 березня 2024 року. Володимир Путін вже заявив, що братиме участь у "виборчих перегонах". Путін у владі в РФ вже знаходиться понад 20 років, і президентські вибори в країні жартома називають "виборами Путіна".

Вас також можуть зацікавити новини: