Володимира Путіна затролили під час "прямої лінії" / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін під час своєї так званої "прямої лінії" ділився маячнею про нібито "прекрасну" ситуацію в Росії, а люди в цей час ставили йому дуже незручні питання.

Виступ Путіна сьогодні, 14 грудня, в прямому ефірі транслює російський "Первый канал". Поки ватажок росіян розповідав про нібито "зростання економіки" і "стабільність", на екрані з'являлися їдкі й тролінгові питання.

У Путіна, зокрема, запитали:

  • "Пане президенте, коли реальна Росія не відрізнятиметься від телевізійної?";
  • "До яких пір буде підтасовуватися відсоток інфляції?";
  • "Ми дали газ Китаю, ми дали газ Європі, а коли ж у Хакасії буде газ?";
  • "Чому в Дагестані лоток яєць коштує 550 рублів?";
  • "Хто після вас буде президентом РФ?";
  • "Доброго дня, як можна переїхати в Росію, про яку розповідають по "Первому каналу"?".

Варто зазначити, що раніше на прес-конференції Путіна не допускали дуже незручні питання. Експерти повідомляли про серйозну цензуру.

Відео дня

Йде пряма трансляція - Путін на прес-конференції видав порцію маячні щодо настання миру в Україні

Ватажок росіян на "прямій лінії" стверджував, що мир буде тільки тоді, коли Росія "доб'ємося своїх цілей". Володимир Путін заявив, що влада РФ як і раніше хоче "демілітаризації" й "денацифікації" України, а також, щоб українська держава мала нейтральний статус.

Українська сторона налаштована на продовження боротьби. Президент Володимир Зеленський вже розкрив плани Києва щодо війни на 2024 рік - це зрив наступальних операцій супротивника й досягнення переваги в повітрі.

Вас також можуть зацікавити новини: