У Києві та області до 25 травня проходитимуть військові навчання / фото Генштаб

У Києві та області відсьогодні й до 25 травня проходитимуть військові навчання, людей закликають не панікувати через переміщення важкої техніки.

Як повідомляє командування Сухопутних військ Збройних сил України, метою навчань є нарощування бойових (оперативних) спроможностей під час підготовки і ведення оборонної операції. 

"У Києві та області з 23 по 25 травня 2023 року пройдуть військові навчання за участі підрозділів угруповання сил та засобів оборони Києва", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що до тренувань залучать особовий склад, штатну військову техніку та озброєння.

У командуванні уточнили, що через навчання буде здійснюватися переміщення особового складу та рух важкої техніки. Відтак, місцеве населення закликали зберігати спокій та не повідомляти у соціальних мережах про переміщення техніки та особового складу.

Навчання військових у регіоні

Як відомо, на Київщині систематично тривають навчання українських військових. Про більшість із них командування не інформує цивільне населення. 

Однак, у випадках, коли тренуються сапери й вибухотехніки та коли задіяна велика кількість техніки, громадян повідомляють про це для запобігання паніці.

Вас також можуть зацікавити новини: