У два українські села вдерлися вороги, повідомив експерт західного видання / колаж УНІАН з фото wikimedia.org та скріншоту

У село Ласточкине Донецької області, яке розташоване під нещодавно захопленою росіянами Авдіївкою, увійшли окупаційні сили РФ.

Про те, що ворожі війська вдерлися в населений пункт, повідомляє "BILD на русском" в Telegram, посилаючись на відомості експерта видання з аналізу відкритих даних Юліана Рьопке. "У Донецькій області російські війська увійшли в село Ласточкине за 2 км на захід від Авдіївки...", - стверджує аналітик.

За даними експерта, вороги також зайшли в село Роботине Запорізької області. "У Запорізькій області ЗС РФ продовжують ліквідацію виступу навколо Роботиного...", - зазначив аналітик.

Відео дня

Ласточкине на карті бойових дій і Роботине / скріншот із t.me/BILD_Russian

Війна в України триває - новини, які варто знати

Увечері 24 лютого аналітики DeepState повідомили, що російські загарбники окупували Ласточкине. Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Ось де знаходиться Ласточкине - карта / скріншот

Також експерти повідомили, що супротивникам інколи вдається прориватися у Роботине, але їх беруть у полон чи ліквідують.

15 лютого депутат Запорізької обласної ради Сергій Лишенко говорив, що окупантам іноді вдається прориватися в це село. За його словами, у центрі населеного пункту не йшли бойові дії.

Вас також можуть зацікавити новини: