Російський "Ванька" зачати дитину не здатний, чеченці візьмуть гору над Росією, каже Макарук / Колаж УНІАН, фото скріншот, фото ua.depositphotos.com

Сержант Збройних сил України дав прогноз, що зроблять із Росією чеченці-"запліднювачі" в недалекому майбутньому.

За словами Михайла Макарука, завдяки традиції "пияцтва" середньостатистичного російського "Ваньки", Росія - вже давно не православна слов'янська держава. Зараз це багатоетнічна територія, на якій переважає мусульманство.

"Там зараз переважають інші народності. А російський Ванька вміє тільки горілку пити та в "СВО" вмирати. Зачинати дітей він практично нездатний. Тому верх беруть мусульманські народності, татари, башкири", - зазначив він Telegraf.

Відео дня

Війна в Україні як зовнішній процес, який неодмінно закінчиться тим, що українці "наваляють окупантам", - нагадає згаданій "більшості", що в Москві "бояри погані". З цього і почнеться смута, вказав сержант ЗСУ. Він вважає, у цей момент Росія дійде до етапу, коли ті ж чеченці з татарами будуть зносити всіх і вся, а почнуть, як і ведеться, з самої верхівки. У Москві варто чекати жорсткої різанини, акцентував військовий.

"У процесі смути найжорсткіша різанина буде в Москві, оскільки там сконцентровані ті, кого умовна глибинка люто ненавидить", - заявив Макарук.

Він навів фронтовий приклад, який ясніше прояснює майбутню перспективу росіян у "їхній" Росії. "Зараз на Бахмутському напрямку стоїть підрозділ "Ахмат". Але там немає бородатих чеченців. Зате є "русаки", яких вони найняли. А бородаті чеченці сидять удома, накопичуючи сили для поділу Росії, коли прийде час. І тоді-то всередині РФ почнеться полювання на росіян", - спрогнозував він.

Інакше кажучи, в контексті перевороту в Росії, варто ставити питання не "якщо", а "коли". Найімовірніше, ще на старті "рубилова" ті чи інші мусульманські країни покажуть, що у них амбіцій не менше, ніж у "російських" царьків, пояснив Макарук. "Та ж Чечня може захотіти об'єднатися з Дагестаном і територіями Краснодарського краю. А є ще калмики - зі своїми амбіціями. І так далі...", - акцентував він.

Росія у 2024 році спробує нас добити - прогноз ветерана АТО

Раніше колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий висловив припущення, що 2024 рік може стати вирішальним у цій війні. Він вважає, що ЗСУ буде важко, оскільки Росія, найімовірніше, поставить за мету повністю добити Україну за ці 12 місяців.

Дикий зазначив, що українці, окрилені першими перемогами на фронті, відверто "проґавили" 2023 рік, вирішивши, що перемога вже в кишені. За підсумком, країна не підготувалася до битви з небезпечним ворогом - це відчуває український фронт, і це розуміє Росія, зазначав він. "У 2024-му Росія спробує нас добити. Так, незрівнянно вищою ціною, ніж це могло б статися у 2022-му, але вони готові її платити", - сказав ветеран АТО.

Вас також можуть зацікавити новини: