У окупантів залишається все менше людей для штурмів - Сирський

За його словами, Сили оборони продовжують боронити Бахмут, завдаючи великих втрат ворогу на сході.

У російських загарбників залишається менше людських ресурсів для здійснення штурмів на деяких ділянках фронту. Про це повідомив командувач Сухопутних військ, генерал-полковник Олександр Сирський у Telegram.

"Сили оборони продовжують боронити Бахмут, завдаючи великих втрат ворогу на сході. На деяких ділянках ворог помітно нервує, бо час грає проти них, а людського ресурсу для штурмів наших позицій залишається менше", - заявив Сирський.

Він додав, що злагодженість дій та стійкість українських воїнів забезпечують виконання завдань, ламають бойовий дух ворога, зривають його плани.

Ситуація на фронті сьогодні - останні дані

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу знищено 460 російських загарбників. Усього з 24 лютого 2022 року по 31 березня знищено близько 173 тис. 360 окупантів.

Водночас українська авіація за минулу добу завдала 6 ударів по районах зосередження ворожих військ. 

За останніми даними Генштабу, росіяни наступають на п'яти напрямках: Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському. Тільки за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили понад 80 атак противника, зокрема, українські захисники відбили понад 20 атак російських загарбників на Бахмут.

Вас також можуть зацікавити новини: