Пєсков каже про те, що війна проти України надовго / фото УНІАН

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський прокоментував слова прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова про те, що війна в Україні - надовго.

В інтерв'ю "Обозревателю" експерт наголосив, що ця фраза Пєскова - ознака повного фіаско політики Кремля.

Недзельський нагадав про плани Путіна та його оточення взяти Київ "за 3-4 дні", а сьогодні вони говорять, що війна надовго. Це все завдяки героїзму й таланту наших захисників та загалом народу.

Відео дня

"Ця фраза Пєскова є ознакою повного фіаско кремлівської політики. Якщо у процесі контрнаступу, який готують Сили оборони України, ми зможемо повністю вибити окупаційні війська з території нашої країни, це може стати катастрофою і для Росії загалом, і для Путіна особисто", - каже полковник запасу ЗСУ.

За словами експерта, у Росії вже назрівають протестні настрої через падіння економіки країни та ізоляцію. А деякі російські політики, каже Недзельський, вже готові організувати переворот у Кремлі.

Фраза Пєскова про затяжну війну

Прес-секретар кремлівського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков попередив представників російської еліти, що війна затягнеться надовго. "Гадаю, ви чекаєте, що я щось скажу. Все стане набагато важче. Це дуже, дуже надовго", - передавало видання The Guardian слова Пєскова.

Нагадаємо, Росія розпочала повномасштабне вторгнення до України 24 лютого 2022 року. У Кремлі розраховували, що вже за 3 дні після початку великої війни їм вдасться взяти Київ. Та окупанти не змогли прорватися до української столиці.

Наразі всі зусилля російських загарбників спрямовані на повне захоплення Донецької та Луганської областей, але це їм не вдається.