Пожежа в Південній бухті Севастополя / фото з соцмереж

В окупованому Севастополі цієї ночі лунають гучні вибухи, місцеві жителі повідомляють, що в місті працює протиповітряна оборона.

Окупаційна влада півострова поки ніяк не коментувала те, що відбувається. У мережі повідомляють про щонайменше 7 вибухів і спалахів у небі. Крім того, російські загарбники перекрили рух автотранспорту по Кримському мосту.

"Людей, шо знаходяться на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і слідувати вказівкам співробітників транспортної безпеки", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Повідомляється, що можливо був "приліт" в районі Південної бухти. У мережі публікують безліч відео роботи ППО, пожежі та вибухів.

Інформація оновлюється...

Оновлено о 05:45: Развожаєв заявив, що горить південний майданчик Севморзаводу. За його словами, постраждали 24 особи, четверо з них - у стані середнього ступеня важкості.

Оновлено о 05:25: Місцеві мешканці повідомляють, що у квартирах неподалік епіцентру вибуху повибивало вікна, він відчувався навіть за кілька кілометрів від місця удару. 

фото з соцмереж

Оновлено о 05:00: Сенатор Ольга Ковітіді закликає владу РФ відповісти так, щоб "здригнувся Київ". За її словами, в результаті атаки ніхто не постраждав.

Тим часом в центрі міста продовжують чути звуки стрілянини і вибухів, повідомляє "Кримський вітер". Все більше ЗМІ пишуть, що горить Севастопольський морський завод імені Серго Орджонікідзе на вулиці Героїв Севастополя, 13.

Оновлено о 04:20: З'являється все більше відео і фото з Севастополя. Повідомляється, що судноремонтний завод в Південній бухті палає.

фото з соцмереж

Оновлено о 04:10: На Корабельній стороні міста чути вибухи і стрілянину. Місцеві жителі описують це як "удари по чомусь залізному", пише "Кримський вітер".

Оновлено о 04:00: Повідомляється, що в Севастополі пролунав ще один вибух. Після цього в Нахімовському районі міста частково зник зв'язок.

Оновлено о 03:45: Гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Развожаєв заявив про ракетну атаку. За його словами, російська ППО "відпрацювала". При цьому в районі Кілен-балки пожежа на не цивільному об'єкті. Пожежі присвоєно 4 клас.

Місцеві канали повідомляють, що горить Севастопольський морський завод.

Вас також можуть зацікавити новини: