На Запоріжжі знайшли чотири вантажівки з тілами військовослужбовців РФ  / фото t.me/V_Zelenskiy_official

На Запоріжжі після точних ударів Збройних сил України знайшли чотири вантажівки з тілами російських військовослужбовців. Подробиці розповів кореспондент Baku TV Мубаріз Асланов, який перебуває в Україні.

Зазначається, що на Запоріжжі тривають важкі бої: "Російська армія, що посилила атаки, зупинена у селі Чапаєвка. В результаті точних артилерійських ударів ЗСУ російські ЗС зазнали втрат. За словами військовослужбовців, після бою в цьому селі було знайдено чотири вантажівки, заповнених тілами солдатів".

Також, як повідомив кореспондент, минулої ночі більшість областей України знову піддалося ударам ворожих безпілотників. При цьому, хоча атаки на Київ вдалося запобігти, в інших областях країни спостерігалися обстріли.

Відео дня

Крім того, за словами Асланова, запеклі бої тривають у напрямку Донецька і Бахмута: "Минулої ночі українська армія звільнила від окупації ще півкілометра території навколо Бахмута. Взаємні контратаки тривають".

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії в Україні з початку війни 204 тисяч 360 чоловік особового складу. За минулу добу, 22 травня, українські захисники знищили 420 російських військових.

Вас також можуть зацікавити новини: