"Вікна винесло, двері валяються": очевидці розповіли про удар РФ під Харковом (фото)

У суботу ввечері, 22 квітня, російські війська завдали ударів по Харкову та області.

Внаслідок ракетного удару РФ увечері 22 квітня у селі Котляри під Харковом пошкоджені приватні будинки та авто. Очевидці обстрілу розповіли про наслідки, передає Суспільне.

"Було попадання, все впало. Ракета впала по сусідству, у нас пошкодило вибуховою хвилею будинок, немає паркану. Скла немає. Дах впав. Слава богу, що всі живі. Дитина налякана. 10 років", - зазначила місцева жителька Наталія Плотка.

Ще одна очевидиця Ольга Хозя поділилася, що від удару у них у будинку вибило вікна:

"Дитину після першого вибуху витягли з ванни, посадили за чотири стіни, потім ще вибух. Все впало. Люстра полетіла на голову, вікна винесло, двері валяються. Ми тривоги не ігнорували".

Місцева мешканка Любов Голощапова розповіла, як на ракетний удар відреагували діти:

"Уламок ракети впав біля колонки. Вікна вибило всі, двері - навіть у ванній. Дах пошкоджено. Ми всі були вдома. Не спалося, всі були в кухні. Кухня у нас не пошкоджена, трохи двері деформовані. Діти маленькі, вони не зрозуміли, що сталося. Хлопчикові - півтора, дівчинці - 2,7 року".

Удар РФ по Харкову та області 22 квітня - що повідомлялося

Як писав УНІАН, у суботу ввечері, 22 квітня, російські війська завдали ударів по Харкову та області.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов уточнив, що попередньо росіяни атакували ракетами С-300.

Відомо, що одна з ворожих ракет влучила у приватний сектор в с. Котляри Харківського району, також були зафіксовані удари по Слобідському та Основ'янському районах.