Росіяни вночі атакували Слов'янськ ракетами і дронами / фото Вадим Лях

Армія Російської Федерації в ніч на 18 квітня знову вдарила по Слов'янську у Донецькій області. В результаті нової атаки знову постраждали житлові будинки.

"Вівторок, 18 квітня. У Слов'янську знову недобрий ранок. Нічні обстріли міста протягом двох годин. Ракети С-300 та дрони-камікадзе "шахеди". Два попадання: на вул. Вчительська і на бул. Пушкіна", - повідомив мер горда Вадим Лях на своїй сторінці в Facebook.

В результаті атаки росіян пошкоджено п'ять багатоповерхівок, сім приватних будинків, охоронний об'єкт, медустанову, розважальний центр, бізнес-центр і авто. За попередніми даними, серед людей постраждалих немає.

Відео дня

Ракетний удар росіян по Слов'янчку 14 квітня - що відомо

14 квітня росіяни вдарили по Слов'янську з комплексів С-300. Ракети потрапили в житлові будинки. Всього випустили вісім ракет.

16 квітня рятувальники завершили розбирати завали. В результаті удару загинули 15 громадян, у тому числі дворічна дитина, якого дістали з-під завалів, а ще 24 людини отримали поранення.

Президент України Володимир Зеленський подякував рятувальникам за порятунок людей з-під завалів у Слов'янську. Він зазначив, що незважаючи на смертельну загрозу обстрілів бійці ДСНС рятували день і ніч життя українців. 

Вас також можуть зацікавити новини: