РФ вдарила по Кременчуку ракетами з ТУ-22М3 / фото wikimedia.org

Вдень 27 червня росіяни запустили по Кременчуку Полтавської області ті ж ракети, що і торік по торговому центру. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Ту-22М3 - це носії ракет Х-22. Рік тому така ж сама ракета влучила у торговий центр в Кремечуці. Рік потому знову б'ють тією ж ракетою, знову у напрямку Кременчука. Щонайменше два літака було помічено у повітряному просторі, і щонайменше дві ракети було зафіксовано під час цієї атаки", - повідомив Ігнат.

Оновлено. Голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив, що є "приліт" у Кременчуцькому районі у дачний кооператив.

Відео дня

"Ворог атакував Полтавщину. Як і рік тому, цього дня ракетами Х-22. Є влучання у Кременчуцькому районі в дачний кооператив. Попередньо без жертв. Влучань у об'єкти критичної інфраструктури не зафіксовано. Подробиці уточнюємо", - зазначив він.

Удари по Кременчуку

Як повідомляв УНІАН, 27 червня у низці областей України було оголошено повітряну тривогу. Про це українців попередили Повітряні сили.

Рівно торік, 27 червня 2022 року, збройні сили РФ завдала удару по торговому центру у Кременчуці з тих же літаків ТУ-22М3. Внаслідок цієї атаки загинула 21 людина, 66 постраждали. Торговий центр "Армстор", по якому було здійснено атаку, був повністю зруйнований.

Вас також можуть зацікавити новини: