Десятки ударів ракет і авіації: Генштаб розповів, де атакував ворог

Ймовірність подальших ударів по всій території України залишається дуже високою.

Минулої доби російські окупанти завдали 39 ракетних, 39 авіаційних ударів по Україні. Також було скоєно 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України. 

Крім цього, на ворог минулої доби здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 10 населених пунктів Сіверському та Слобожанському напрямках, понад 10 сіл і містечок на Куп’янському.

На Лиманському та Авдіївському напрямках окупанти били з авіації та артилерії, на Бахмутському – завдавали авіаційних ударів.

"Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою", – акцентує Генштаб.

Обстріли України 19 травня - що треба знати

В ніч на 19 травня по всі території України було оголошено повітряну тривогу. Про звуки вибухів повідомляли у Кривому Розі, Київській, Чернігівській та Житомирській областях, згодом – в західних регіонах (на Львівщині, Волині та Рівненщини).

Вже відомо, що на Київщині РФ атакувала дронами-камікадзе, застосувавши тактику "кількох хвиль", усі виявлені повітряні цілі знищені силами і засобами нашої протиповітряної оборони

Вас також можуть зацікавити новини: