У війні проти Росії українській державі загрожує "критична фаза", попередило західне видання / колаж з фото УНІАН та ua.depositphotos.com

Повномасштабна війна в Україні проти Росії триває, і якщо західні країни швидко не нададуть Києву набагато більше зброї, то на українську державу чекає "критична фаза" до вересня.

У 2024 році наша країна не має жодних перспектив повернути захоплені росіянами територій, йдеться в матеріалі німецької газети Welt. "...Навпаки - варто очікувати на нові наступи росіян, і будуть нові територіальні втрати...", - підкреслюється в статті.

Журналісти вважають, що вже у поточному році війна може бути припинена. У статті наголошується, що протистояння навряд чи триватиме ще кілька років.

Відео дня

Коли закінчиться війна в Україні - прогнози

За словами президента Володимира Зеленського, ніхто не знає, коли завершиться повномасштабне протистояння між українцями та росіянами. Зеленський наголошував, що нам важливо протриматися протягом 2024 року.

На початку цього року військовий аналітик Європейської ради з міжнародних відносин Густав Грессель говорив, що РФ зможе протриматися у війні проти нашої країни приблизно до 2027-2028 років.

Вас також можуть зацікавити новини: