фото ОМР

В Одесі стало відомо про молоде подружжя, яке загинуло під час попадання ракети в багатоповерхівку 23 квітня.

Про це в соціальних мережах повідомляють друзі загиблих Міли і Богдана.

Зокрема, про це написала знайома подружжя Вероніка Кащі. За її даними, загибла жінка була вагітна.

Відео дня

"В одну секунду ми втратили вас... Моя дорога і мила дівчинка!!!!! Яка ж ви були чудова, світла і добра сім'я. Ви чекали дитину, і життя тільки починалося... Росії немає прощення! Немає слів, щоб висловити всі почуття до російської влади, що видає такі накази! Це біль і втрата, яку не відшкодувати нічим і ніколи!", - написала вона.

фото: Facebook / Вероника Кащі

Вона називає російських військових нелюдами, вигаданою расою, якої ніколи не зрозуміти, не усвідомити жаху, який вона творить.

Сусідка подружжя Ольга Самара розповіла, що квартири подружжя в результаті ракетного удару взагалі немає – замість неї зяє діра. Сім'я цієї жінки зараз також залишилася без даху над головою, бо їх квартира для проживання непридатна.

Як повідомляв УНІАН, 23 квітня Одеса зазнала ракетного удару. Пошкоджено об'єкти інфраструктури, в тому числі два житлових будинки, один з них - 16-поверховий. Загинули 7 осіб, серед яких тримісячна дитина. Так, в одній родині загинуло три покоління - не лише маленька дитина, а і її мати та бабуся. Про долю ще однієї людини нічого невідомо. 18 людей отримали поранення.  

Одна з ракет потрапила на територію кладовища, де зруйновано понад 1 тис. кв. м території. Важкі поранення отримала жінка, яка прибирала там могили.

Вас також можуть зацікавити новини: