В Україні лунає повітряна тривога / скріншот

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу. Станом на 04:30 28 квітня сирени лунають в усіх областях країни. 

У Київській ОВА повідомили про загрозу ракетної атаки. 

"Загроза ракетної атаки. Перебувайте в укриттях або безпечних місцях до закінчення сигналу "повітряна тривога", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Оновлено 04:45: У Києві чути звуки вибухів. Також повідомляється про вибухи в кількох областях.

Оновлено 04:59: У Київській міській військовій адміністрації повідомляють про роботу ППО. Мешканців столиці закликають залишатися у укриттях до закінчення повітряної тривоги.

ППО також працює у Київській області, повідомляють у КОВА.

Оновлено 05:55: Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець підтвердив два прильоти по Умані. За його даними, удар здійснено крилатими ракетами. "Цього ранку окупанти атакували Черкащину. Маємо два влучання крилатих ракет в Умані: у житловий будинок і складські будівлі. Наслідки з'ясовуємо. На місці працюють усі служби", - уточнив він.

Оновлено 5:57: У Дніпрі внаслідок удару загинула молода жінка та трирічна дитина.

Оновлено 6:13: Україною пішли відбої повітряних тривог.

Ракетні удари по Україні

Російські війська вже декілька тижнів не застосовують тактику масштабних ракетних обстрілів українських міст. Зазначалося, що ворог може накопичувати ракети.

Проте в ніч проти 27 квітня росіяни атакували Миколаїв. Під час повітряної тривоги там пролунали вибухи. Ворог випустив по місту 4 ракети "Калібр". Загинула одна людина, є постраждалі. Також пошкоджено десятки будівель.

Вас також можуть зацікавити новини: