У Львові прогриміли потужні вибухи / колаж УНІАН, фото Телеграм-канал Андрія Садового

У Львові вранці пролунали вибухи. В результаті ворожої атаки є влучання в житловий будинок. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

"За попередньою інформацією, є потрапляння в житловий будинок у Львові. Є постраждалі", - повідомив він.

За його даними, в одному з ліцеїв міста почалася пожежа. Ймовірно - через падіння уламків ракети. На місце направляються всі профільні служби.

Городян закликали залишатися в укриттях.

Оновлення 08: 50. У Лвові пролунав ще один вибух.

Оновлення 09: 05. Фото з наслідками ворожої атаки опублікував мер Львова Андрій Садовий. Він уточнив, що вибуховою хвилею пошкоджено житлові будинки. Є постраждалі. На місці працюють оперативні служби.

фото телеграм-канал Андрія Садового
фото Телеграм-канал Андрія Садового

Оновлення 09: 10. Голова Львівської ОДА Максим Козицький опублікував відео з місця "прильоту" у Львові на вул. Хоткевича. За його даними, через ракетний удар одна людина загинула, троє поранених.

Оновлення 09: 25. "Станом на даний момент відомо про одного загиблого в результаті ракетного удару. 8 людей поранено", - Садовий.

За його даними, в результаті ракетної атаки по Львову в місті пошкоджено 3 школи і дитячий садок.

фото Телеграм-канал Андрія Садового

В 10:35 голова Львівської обласної військової (державної) адміністрації Максим Козицький повідомив, що кількість постраждалих у Львові зросла до 15 осіб.

Росія атакує Україну ракетами - що відомо

Вранці 29 грудня по всій Україні була оголошена повітряна тривога у зв'язку з ракетною атакою з боку Росії. 

Вибухи прогриміли в багатьох містах України. Зокрема, відомо, що в Києві вибухом пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська". Також вже відомо про 5 постраждалих у столиці. У Подільському районі Києва сталася пожежа на складі. Падіння уламків зафіксовано в Подільському та Святошинському районах Києва, предваритлеьно, є загоряння житлового будинку.

У Дніпрі одна з ворожих ракет влучила у ТРЦ. 

Вас також можуть зацікавити новини: