Олещук прокоментував вечірні вибухи в окупованому Криму / колаж УНІАН, фото t.me/ComAFUA, скріншот

Ввечері у суботу, 23 березня 2024 року, у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Події на півострові прокоментував командувач Повітряних сил Микола Олещук. 

"Небо і море одного кольору! Дякую льотчикам та морякам за успішну бойову роботу! Крим – НАШ! Разом – до перемоги!" – написав він у телеграм-каналі

Водночас OSINT-аналітики вже назвали ймовірне місце одного з "прильотів" Так, OSINTtechnical пише, що ціллю став обʼєкт Чорноморського флоту РФ.

Відео дня

"Схоже, щонайменше три українські крилаті ракети Storm Shadow щойно поцілили в головний вузол зв'язку Чорноморського флоту Росії", – йдеться у повідомленні. 

фото twitter.com/Osinttechnical

Він додав, що Wikimapia позначає обʼєкт як "Інформаційно-обчислювальний центр Чорноморського флоту Росії (Севастополь)". Зазначається, що це місце просто "обставлене" антенами. 

 фото twitter.com/Osinttechnical

Вибухи в Криму: що відомо

Ввечері 23 березня в тимчасово окупованому Криму було оголошено повітряну тривогу. Одразу в кількох місцях на півострові чули вибухи. 

Тільки в Севастополі їх було щонайменше 6. Ще три вибухи зафіксували в районі аеродрому "Бельбек".

Так повідомлялося про вибухи в Сімферополі, Балаклії та в районі Козачої бухти. До останньої згодом попрямували машини швидкої та пожежні.

Вас також можуть зацікавити новини: