У тимчасово окупованому Криму лунають вибухи / фото t.me/Crimeanwind

Ввечері в суботу, 23 березня 2024 року, у тимчасово окупованому Криму оголосили тривогу. Одразу в кількох місцях лунають потужні вибухи. 

Про це повідомляє телеграм-канал "Кримський вітер". Зазначається, що окупанти ввімкнули сигнали повітряної тривоги у військових частинах у Севастополі та Джанкої. 

Повідомляється про потужні вибухи на півострові. Тільки в Севастополі їх уже нарахували шість. Вони лунали в районі Козачої бухти та мису Фіолент.

Також три вибухи пролунало поблизу аеродрому "Бельбек", згодом зазначили, що там працює ворожа ППО. 

"Севастопольці порівнюють силу вибухів як під час прильоту кораблями у Севморзаводі чи штабу ЧФ. Містяни в шоці", – пише "Кримський вітер".

Тим часом окупанти перекрили рух транспорту Кримським мостом. 

Оновлено: У Козачій бухті, в місці розташування 810 бригади морської піхоти РФ є прильоти, повідомляють підписники телеграм-каналу "Кримський вітер".

"Палає якийсь об'єкт", – йдеться у повідомленні. 

Оновлено 22:15: "У Севастополі по кораблях приліт, на мисі Фіолент задимлення, в Інкермані стовп диму", – повідомляє "Кримський вітер". 

Також опубліковано фото, на яких видно дим: 

фото t.me/Crimeanwind

Оновлено 22:30: У мережі повідомляють про потужну пожежу в районі аеропорту в Сімферополі. Також відомо, що в бік Казачої бухти прямують машини швидкої та пожежники. 

Тим часом в окупованому Севастополі продовжують лунати потужні вибухи. Крім того, "дуже потужний вибух" пролунав у Балаклаві. 

Війна в Україні: "бавовна" на окупованих територіях

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області сталася "бавовна". Вибухи там пролунали 22 березня. У Головному управління розвідки розповіли, що на території міста відбулось два вибухи.

За попередніми даними, в епіцентрі вибухів перебувало близько 20 російських окупантів, дві тентовані вантажівки "Камаз" та УАЗ "Patriot". Точна кількість втрат противника уточнюється. 

Вас також можуть зацікавити новини: