Висунулася вночі для штурму позицій Сил оборони: ЗСУ знищили ворожу групу

Знищення ворожих груп операторами ССО на Авдіївському напрямку триває.

Українські захисники на Авдіївському напрямку знищили ворожу групу, яка висунулася вночі для штурму позицій Сил оборони.

Як повідомили Сили спеціальних операцій в Telegram, підступи до Авдіївки сьогодні – це понівечена вирвами земля, всіяна трупами противника, та щоденні спроби окупаційних військ оточити місто. 

Зазначається, що оператори 8-го окремого полку ССО знищили ворожу групу, яка висунулася вночі для штурму позицій Сил оборони України на Авдіївському напрямку. 

"Під час ведення спостереження у своїй зоні відповідальності, ми помітили групу противника у складі семи військовослужбовців, що рухалася посадкою, – розповіли оператори ССО. – По ворогу було відкрито вогонь з міномету. Внаслідок вогневого ураження групу повністю знищено".

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, ЗСУ за минулу добу, 16 січня, ліквідували ще 730 російських окупантів на фронті. Станом на сьогоднішній ранок втрати країни-агресорки Росії становлять близько 372 820 осіб.

Минулої доби на Таврійському напрямку російські загарбники збільшили атаки із залученням бронетехніки.

Українськими силами знищено ворожу самохідну артилерійську систему "Гіацинт-С" та уражено зенітно-ракетний комплекс "Тор". Загальні втрати ворога минулої доби склали 386 осіб та 67 одиниць військової техніки. Зокрема, йдеться про 8 танків, 7 бойових броньованих машин, 14 артилерійських систем, 1 засіб протиповітряної оборони, 27 БпЛА, 5 автомобілів та 4 одиниці спеціальної техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: