Авіація і ракетники розбили кілька складів боєприпасів окупантів

Також під роздачу потрапили райони зосередження живої сили росіян.

Українські військові продовжують давати відсіч російським окупантам. Так, впродовж доби авіація Сил оборони завдала ударів по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу. Крім того, підрозділами ракетних військ завдано ударів по одному артилерійському засобу та двох складах боєприпасів противника. 

При цьому протягом доби ворог завдав ракетний удар, здійснив 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах. "Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, інша цивільна інфраструктура", - додали у Генштабі.

Війна в Україні: новини

На Запорізькому напрямку аеророзвідка 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан" знищила групу окупантів, пошкодила російську техніку та взяли в полон російського військового.

Як повідомила Нацгвардія України, було виявлено групу противника, що пересувалася на полі бою в сторону позицій гвардійців. Після встановлення цілей, за допомогою FPV-дронів було завдано декілька ударів по окупантах.

Вас також можуть зацікавити новини: