Експерт передрік росіянам нове фіаско під Херсоном та розкрив їхні плани (відео)

Армія РФ хоче за всяку ціну захопити Бахмут, розповів оглядач.

Найближчим часом російська армія зазнає чергового фіаско на Херсонському напрямку на півдні України. Щоб хоч якось в інформаційному полі компенсувати низку своїх поразок на полі бою, росіяни намагаються будь-якою цілою захопити Бахмут.

Про це розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

"Локація Бахмута сьогодні становить підвищену загрозу. Російські окупанти, скоріш за все, ухвалили рішення на рівні командування захопити Бахмут за всяку ціну, – заявив експерт. – З Бахмута та Авдіївки вони хочуть зробити перемогу, масштабне пропагандистське явище замість тієї великої кількості поразок, які на сьогоднішній день вони терплять, як на Південному, так і на Донбаському плацдармах. Тому там (під Бахмутом – УНІАН) зараз активізовано велику кількість їхніх підрозділів",

Коваленко упевнений, що найближчим часом Росія не зможе реалізувати успішний наступ на будь-якому іншому напрямку.

"І щоб хоч якось компенсувати цю неминучу низку поразок, вони намагаються всілякими шляхами створити свій інформаційний баланс та пред'явити росіянам ось таку перемогу (захоплення Бахмута – УНІАН)", – додав експерт.

Контрнаступ ЗСУ на Херсонському напрямку

За даними Сил оборони півдня України, ЗСУ продовжують відтісняти ворога до правого берега Дніпра і тримати контроль над переправами

В Офісі президента повідомили, що ЗСУ деокупували вже 1 тисячу 620 населених пунктів з початку повномасштабної збройної агресії Росії. При цьому у Херсонській області звільнено 75 населених пунктів.