ЗСУ знищили вже понад 50 тисяч окупантів / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Станом на ранок 6 вересня 2022 українські воїни знищили вже більше 50 тисяч окупантів. Як вважає військовий експерт, полковник Збройних Сил України в запасі Олег Жданов, Росія - це імперія, вона по іншому не може жити: їм все одно скільки людей загине.

Як повідомив Жданов в ефірі телемарафону FREEДОМ, за інсайдерською інформацією в перший тиждень після початку війни Росії проти України Шойгу намагався доповідати Путіну про 7 або 9 тисяч втрат з боку російських військ на той момент, на що кремлівський диктатор сказав: "30-50 тисяч - це не втрати і ціна перемоги набагато перевищує ціну втрат, які ми можемо понести в цій війні". 

А потім, за словами Жданова, була заява Путіна не рахуватися з втратами серед цивільних, і війська РФ почали активно обстрілювати українські міста і населені пункти. 

"Імперія не може розвиватися по іншому. Тому при мобілізаційному ресурсі РФ десь приблизно в 17 мільйонів осіб вони намагаються вирішити свої завдання за всяку ціну. Єдине, що їх стримуєте - пропаганда, яка пересилила політику і сьогодні РФ не в змозі оголосити загальну мобілізацію, тому що це викличе соціальний вибух і непередбачувані наслідки. Але в Москві намагаються витягнути мобілізаційний ресурс де завгодно, не замислюючись про цифру, скільки вб'ю, скільки буде людей поранено - це імперію не хвилює", - говорить Жданов.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу ЗСУ знищили 350 російських окупантів, у зв'язку з чим загальні втрати ворога з 24 лютого 2022 року склали 50 тис 150 осіб. Найбільших втрат за минулу добу противник зазнав на Донецькому напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: