Понад 50 атак за добу: Генштаб назвав найгарячіші ділянки фронту

За вчорашній день росіяни здійснили десятки атак на трьох оперативних напрямках.

За минулу добу ЗСУ відбили 54 ворожі атаки. Росіяни намагаються наступати на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках, повідомляє Генштаб в ранковому зведенні.

Так, найважчою ділянкою залишається Бахмутський напрямок. Йдуть важкі бої всередині міста. Також противник безуспішно намагається наступати в напрямку населених пунктів Оріхове-Василівка та Іванівське.

На Авдіївському напрямку ворог наступав в районі самої Авдіївки, а також селищ Сєверне і Первомайське. Генштаб зазначає, що противник успіху не мав. 

На Мар'їнському напрямку росіяни атакували в районі власне Мар'їнки. Підкреслюється, що тут інтенсивність боїв теж досить висока, як і в Бахмуті. 

Лиманський і Шахтарський напрямок за вчорашній день залишався відносно спокійним - без активних наступальних дій ворога. Водночас росіяни не припиняють обстріли населених пунктів по всій лінії фронту.

Ситуація на фронті - актуальні новини

На фронті зростає конкуренція між російськими приватними військовими компаніями. Вони вже почали записувати публічні відеозвернення до Путіна, в яких скаржаться один на одного. 

Росіяни за два місяці спустошили військовий склад на півночі тимчасово окупованого Криму. Згідно з супутниковими знімками, в період між 11 лютого і 25 квітня зі складу зникла велика кількість бронемашин, танків і артилерії.

Вас також можуть зацікавити новини: