В Одеській ОВА розповіли, як ЗСУ "наваляли" російським десантникам

Супротивникам варто тікати, бо на всіх може не вистачити пакетів, зазначив спікер Одеської обласної військової адміністрації.

На Південному напрямку був ближній двобій між Збройними силами України та одним з підрозділів десантників Російської Федерації.

ЗСУ "наваляли" російським десантникам, розповів спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у відеозверненні, опублікованому в його каналі в Telegram.

Речник ОВА порадив супротивникам тікати, оскільки на всіх може не вистачити пакетів.

"На Південному напрямку у двобої зійшлися знову - у ближньому двобої - наші Збройні сили та один з підрозділів так званих расєйських дєсантніков. Як ви думаєте, чия взяла? Абсолютно вірно - наші наваляли так званим голубим бєрєтам. Тікайте, хлопці, краще - тікайте. Бо пакетиків на всіх може не вистачити", - поділився Братчук.

Нагадаємо, війська РФ здійснили повномасштабне вторгнення в Україну рано вранці 24 лютого. Супротивники отримують гідну відсіч від нашої армії.

Журналіст Роман Цимбалюк дізнався, що у Росії через величезні втрати вирішили реформувати повітряно-десантні війська. За його даними, фактично мова йде про скорочення.

Станом на 19 серпня на українській землі вже знищили 44 700 супротивників та багато ворожої техніки, зокрема, 1 899 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: