Прикордонники зірвали наступ окупантів та знищили ворожу техніку / скріншот

На світанку російські окупанти на Бахмутському напрямку намагалися штурмувати позиції прикордонників бригади "Помста" за допомогою двох танків та пʼятьох БТР. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зазначається, що прикордонники зірвали наступ росіян і знищили частину ворожої техніки.

На відео, яке розмістила ДПСУ, прикордонник з позивним "Пан" розповів, що ворог близько 5 години ранку спробував провести штурмові дії. За його словами, оскільки там територія контролюється противником, то за допомогою БПЛА всі підходи були заміновані. Він зазначає, що попереду їхав ворожий танк, намагаючись проїхати через заміновану територію, але підірвався і зупинився.

"Інша техніка намагалася об’їхати його, але БТР підірвався", - додав прикордонник. За його словами, з підбитого БТР росіяни почала тікати, "але недалеко, піхоту "догнали". 

В ДПСУ повідомили, що ворожу колону було зупинено, знищено танк-64, БТР-82 та близько 10 осіб російської піхоти. "Ще частину – добили нічні бомбери та артилерія. Окупанти-представники категорії "ледь живих" втекли з поля бою", сказано в повідомленні.

Ситуація на фронті - що відомо

Як повідомляв УНІАН, минулої доби, за даними Генштабу відбулося 145 бойових зіткнень. 14 травня війська РФ концентрували свої зусилля на Харківській області, а також на Краматорському та Покровському напрямках. Ситуація в районах бойових дій залишається складною, але контрольованою.

Зазначалося, що в ході боїв, внаслідок штурмових дій та інтенсивного вогневого впливу противника на окремих напрямках наші підрозділи змінили позиції для збереження життя військовослужбовців та покращення тактичного положення.

Вас також можуть зацікавити новини: