Синєгубов розповів про наслідки атаки РФ по Харківщині / колаж УНІАН, фото t.me/synegubov, скріншот

В ніч проти 9 лютого 2024 року російські окупаційні війська атакували Харківську область ударними дронами. "Шахеди" були зафіксовані, зокрема, в Зміївській громаді. 

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. За його словами, внаслідок ворожої атаки виникло загоряння. 

"Внаслідок ударів ворожих БПЛА є загорання цивільної нежитлової інфраструктури у Зміївській громаді. Зафіксували щонайменше п’ять "Шахедів", – йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Станом на 00:38 інформації про постраждалих не було. 

Варто зазначити, що цієї ночі ворожі дрони також фіксувалися на півдні. "Шахеди" залетіли на Миколаївщину та Херсонщину. 

Атаки РФ по Україні: останні новини

В ніч на 8 лютого росіяни атакували Україну безпілотниками. В Одесі та Миколаєві лунали потужні вибухи. Повідомлялося про прильоти. 

Вже вранці стало відомо, що росіяни вдарили по цивільній інфраструктурі. У Миколаєві було пошкоджено житлові будинки, промисловий об'єкт та спортивно-оздоровчий комплекс.

В Одесі – пошкоджено недобудовану багатоповерхівку, вибито скління. Також зафіксовано пошкодження будівлі навчального закладу - пробитий дах, перекриття, вибиті вікна.

Вас також можуть зацікавити новини: