У Харкові під час ліквідації наслідків удару загинули рятувальники / фото УНІАН

В ніч на 4 квітня росіяни атакували Харків ударними безпілотниками, після чого завдали нового удару. Загинули троє людей. 

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов. Зазначається, що, за попередніми даними, усі загиблі – працівники ДСНС. Вони приїхали ліквідовувати наслідки атаки по житлових будинках.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що ворог завдав ще одного удару по місту під час ліквідації наслідків попередньої атаки.

Відео дня

Також, за даними Терехова, на місці одного з прильотів почалася пожежа. Ще на одному – обвалилися плити житлового будинку. Наразі відомо про три "прильоти" по житлових будинках.

Оновлено 02:52: За підтвердженою інформацією, внаслідок повторного прильоту по одному з місць влучань у Харкові, загинули троє рятувальників. Ще один – поранений. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов. Постраждала техніка ДСНС.

Атака РФ по Харкову 4 квітня

Вночі 4 квітня Харків атакували ударні дрони. Станом на 02:28 атака все ще триває. 

Відомо, що у місті пролунало декілька вибухів. Місцева влада повідомляла про прильоти по житловій забудові. Мер міста Ігор Терехов уточнив, що удари були здійснені як по приватних, так і багатоквартирних будинках.

Водночас Олег Синєгубов заявив, що в одній з багатоповерхівок внаслідок ворожих ударів пошкоджені верхні поверхи, а у приватному секторі зафіксовані пошкодження житлової забудови.

Згодом повідомлялося, що у Харкові знову пролунав вибух. 

Вас також можуть зацікавити новини: