Наступ на Часів Яр: у ЗСУ сказали, чи прорвалися окупанти до міста

Ворог намагається обійти місто по флангах через населені пункти Богданівка та Іванівське.

Ситуація довкола міста Часів Яр Донецької області складна, але Сили оборони контролюють обстановку. Російської армії в населеному пункті немає.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телеканалу "Ми – Україна". Він наголосив, що ворог намагається обійти місто по флангах через населені пункти Богданівка та Іванівське.

"Російська окупаційна армія намагається за всяку ціну захопити селище Іванівське та околиці Богданівки і зайти до Часового Яру. Також вони продовжують штурмувати ці селища, але їм не вдається це зробити", – розповів речник.

Волошин додав, що ворог тактичного успіху в цих населених пунтках не має.

"Штурмові дії, звичайно, тривають. Ворог зосереджує і там, і там зусилля, розпорошується і намагається вирівняти всю лінію бойового зіткнення. Додатково безуспішно штурмує Андріївку та Кліщіївку", – додав представник ОСУВ "Хортиця". 

Війна в Україні: це варто знати

DeepState повідомляє, що російські загарбники окупували Бердичі Донецької області. Ворог вивісив свій прапор-ганчірку на західних околицях населеного пункту. 

Крім того, росіяни прорвалися і закріпилися в Очеретиному. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин. Вживаються всі заходи, щоб вибити ворога звідти, тривають важкі бої, ситуація контролюється підрозділами Сил оборони, розповів він.

Вас також можуть зацікавити новини: