Українські військові ефектно знищили російський танк із ПТРК Javelin (відео)

Російські окупанти спробували атакувати позиції наших захисників, але отримали потужну відповідь.

Українські військові показали відео знищення російського танка за допомогою протиракетного танкового комплексу Javelin.

Бійці 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького розповіли, що російські окупанти спробували атакувати їхні позиції, але отримали відповідь.

"Горить-палає!.. Танк російських окупантів. Вони нахабно спробували атакувати позиції 30 ОМБр, але отримали потужну відповідь. Лише подивіться, як ефективно та ефектно наші хлопці працюють з ПТРК Javelin", - йдеться в повідомленні бригади.

На відео видно, як у напрямку танку летить ракета, а потім підриває його. Скільки при цьому було ліквідовано росіяських окупантів, не уточнюється.

Війна в Україні - втрати росіян

Як повідомляв УНІАН, за даними Генштабу ЗСУ, минулої доби українські військові ліквідували ще 390 російських окупантів, тож загальні бойові втрати противника з 24 лютого зросли орієнтовно до 84 тис. 600 осіб. Крім того, за майже 10 місяців великої війни ворог втратив 2 тис. 892 танки, 1 тис. 870 артилерійських систем та тисячі одиниць іншої техніки.

Зокрема, аналітики проекту Oryx порахували, що російська армія втратила щонайменше 8044 одиниць техніки з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Зокрема, 4927 одиниць техніки було знищено, 198 пошкоджено, 300 кинуто і 2619 захоплено. Йдеться тільки про техніку, втрати якої підтверджені фото- і відеоматеріалами.

Вас також можуть зацікавити новини: