"Росіяни вже готові тікати": військовий розповів про успіхи на східному фронті

Сили оборони повертають втрачені раніше позиції на східному напрямку.

Українські захисники просунулися на кілька кілометрів на східному фронті. При цьому російські окупанти зазнають втрат у живій силі та техніці – ворог "уже готовий тікати". 

Про це в ефірі "Еспресо" розповів боєць батальйону "Свобода" Ярослав Лисенко. За його словами, деякі підроділи також пішли у "невеликі контрнаступи" навколо Бахмута Донецької області. 

"Ми маємо успіхи й на своєму напрямку. Ворог зазнає втрат у живій силі та техніці. Під Курдюмівкою, Кліщіївкою, Озерянівкою наші побратими просунулися на декілька кілометрів. Ця ділянка дуже принципова, вона була колись нами укріплена й втрачена минулого року", – наголосив Лисенко.

Він зауважив, що Сили оборони повертають втрачені раніше позиції на Східному напрямку. 

"Наразі знов повертаємось на свої позиції, вибиваємо ворога. І таке враження, що ворог вже готовий до цього. Загарбники затихли, очікуючи нашого великого наступу, але їх нічого не врятує. Росіяни вже готові тікати", – підкреслив Лисенко.

Війна в Україні: важливі новини

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що протягом доби, 14 червня, російські окупаційні війська зосереджували зусилля на чотирьох напрямках на передовій – там відбулися 39 бойових зіткнень. Зазначається, що росіяни провалили спроби наступу.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголосила, що в останні тижні окупанти запускають дезінформацію щодо втрат України, щоб вплинути на моральний стан та створити паніку серед українців. Вона наголосила, що втрати ЗСУ в рази менші, ніж втрати окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: