Жданов озвучив план, як Росію змусити капітулювати за правління Путіна / фото УНІАН

Якщо президент РФ Володимир Путін збереже владу на момент виходу ЗСУ на кордони 1991-го року, то Україні загрожуватиме перманентна війна з Росією.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов, наголошуючи на питання про те, як змусити РФ капітулювати після звільнення територій.

"Тоді нам доведеться відповідати (на обстріли). А далі вже світова спільнота буде вживати заходів до санкційного тиску, примусу Росії до врегулювання цього конфлікту", – зазначив він.

Відео дня

"Можливо, якщо у нас будуть сили і засоби, то ми не тільки будемо відповідати вогнем на вогонь противника (варіант Ізраїлю), але і створимо буферну зону вздовж нашого кордону для того, щоб російська артилерія не могла підходити і обстрілювати нашу територію. Але для цього нам треба буде паритет в озброєнні, – додав Жданов. – Тоді мова сили, мова війни і плюс міжнародний тиск з санкціями будуть примушувати РФ сісти за стіл переговорів і врегулювати конфлікт дипломатичним шляхом".

Нагадаємо, Жданов заявив, що контрнаступ Збройних сил України на харківському напрямку: кардинально змінює хід війни:

"Вони вже запустили безповоротні процеси у політичному житті Російської Федерації. Від імперіалістичної війни це може перейти до громадянської війни".

Вас також можуть зацікавити новини: