ЗСУ добряче потріпали окупантів / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Авіація та ракетні війська за добу завдали ударів по 16 місцях зосередження сил окупантів, також у числі уражених об’єктів пункт управління ворога, артилерійські засоби та склад боєприпасів.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні. Зокрема, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по пункту управління, 3 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 10 артилерійських засобах та по складу боєприпасів противника.

Відео дня

Щодо ворожих ударів по Україні Генштаб інформує, що за минулу добу росіяни завдали 5 ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснили 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктахи. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільних. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Крім того, сьогодні вночі, окупанти атакували Україну, застосувавши 29 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 Нашою протиповітряною обороною знищено 24 ворожих дронів. 

Війна в Україні: новини

Учора СБУ повідомила про знищення ворожого комплексу протиповітряної оборони С-400 "Тріумф" на Білгородщині в РФ. Дрони спецслужби атакували "Тріумф" вночі 4 жовтня. Один такий комплекс коштує приблизно $1,2 млрд.

На викладених у російських соцмережах відео чути близько 20 вибухів в місці розташування "Тріумфа" та його радіолокаційної системи. Після атаки в сусідніх населених пунктах зникло світло.

Це вже другий комплекс "Тріумф", який СБУ "забавовнила" впродовж місяця. Перший було уражено в Криму 14 вересня. 

Вас також можуть зацікавити новини: